Tarieven en reglement

Hier vind je een klein overzicht van het reglement en de prijzen die gehanteerd worden per September 2017. Als de lessen worden begonnen krijg je van mij een reglement mee wat moet worden ondertekend.

Tarieven:

Privélessen:   gitaarles duo (2 personen):
Gitaarles 30 min. p. kwartaal €200 Gitaarles 45 min. p. kwartaal €300 30 min. p. kwartaal €155 p.p.

Het lesgeld wordt gezien als contributie en is voor alle 4 de kwartalen hetzelfde. Je hebt geen vast aantal lessen per kwartaal ivm de vakanties. Het lesgeld wordt vooruit betaald.

Vakanties:

De vakanties zijn conform de schoolvakanties. Dit zijn;

  • 2 weken kerstvakantie
  • 1 week herfstvakantie
  • 1 week voorjaarsvakantie (in april, niet in februari én in mei. Dit is 1 week ipv de gebruikelijke 2 tot 3 weken van deze vakanties samen. Deze vakantie valt meestal gelijk met de Pasen).
  • 4 weken zomervakantie (de data blijft nader te bepalen. Ik hou altijd de 1e week van de middelbare schoolvakantie aan en ben dan 4 weken vrij)

De lessen die tijdens de vakantie worden gemist kunnen niet worden ingehaald of in mindering worden gebracht. Met dagen als Pinksteren, Goede Vrijdag etc. heb je gewoon les. De lessen die tijdens gewone werk- en schoolweken worden gemist kunnen worden ingehaald. Let wel, hier krijg je 1 kans voor. Mis je deze kans, dan mis je de les. Mis je veel lessen (meer dan 4) ivm ziekte, dan wordt het lesgeld ‘gepauzeerd’. Als later de lessen weer kunnen worden hervat dan start de betaling weer.