Reviews

Emmie Emmie

De lessen bij Dennis zijn altijd gezellig. Als je zelf met een nummer komt wat je wilt leren is dat goed en zoekt hij voor je uit hoe het moet. Wanneer we een les met een nummer zijn bezig geweest merk ik dat het aan het einde van de les al veel beter gaat dan aan het begin. Ik heb nu één jaar les gehad en ik kan al redelijk wat spelen.
 
YvarYvar

Dennis is een kundige en gezellige leraar die je vooral leert wat je wil leren en die je niet verveeld met allerlei onzin waar je niet in geïnteresseerd bent. De lessen zijn altijd gezellig en leerzaam en het half uur is altijd om voordat je er erg in heb.
 
DanielDaniel

Dennis is een fantastische gitaar leraar, ik speel nu ongeveer 3,5 jaar gitaar en zit al bijna 3 jaar op les en elke week ga ik er weer met plezier heen. Dennis is niet alleen een hele aardige en stoere leraar. Hij kan ook ontzettend goed spelen. Of je de droom hebt om een rockster te worden of dat je wilt leren hoe je klassieke meezingers wilt spelen rond een kampvuur, Dennis kan het je leren.
 
ThijnThijn

-Dennis is een toffe gozer die het geduld heeft om je iets goed uit te leggen, omdat hij zelf een grote passie heeft voor gitaarspelen. Ik leer van Dennis niet alleen gitaar spelen. Ik leer van hem allemaal nieuwe muziekanten en artiesten kennen doordat hij altijd bereid is om zijn leerlingen verder te ontwikkelen en hun dus verschillende dingen aanbied. Sinds ik op gitaarles bij Dennis zit heb ik mezelf erg ontwikkeld omdat hij je goed stimuleert om te oefenen! Het is leuk om nieuwe gitaar ervaringen met hem te delen en ik hoop dat ik nog lang bij hem kan blijven lessen! Als je een gitaarleraar zoekt, beveel ik je Dennis aan. Dan weet je zeker dat je goed zit!
 
RonRon

Dennis is erg geduldig en zeer bekwaam in zijn vak. Ik ga altijd met veel plezier naar de les. Hij geeft handvatten die telkens van pas komen; Vingers zo dichtbij mogelijk bij de fret en een theorie hoe je stapgewijs een nummer beheerst.Kortom, Ik ben zeer tevreden!
 
JelleJelle

Dennis Franke geeft les op een wat minder traditionele manier. In plaats van een strak lesschema te volgen, waarbij verplicht elementen naar voren komen (theorie, slag, lead-gitaar), luistert Dennis (Den) naar de leerling en leert de leerling wat deze wilt leren. Aan de hand van gekozen nummers legt Den dan stukje bij beetje wat theorie, slag en lead-gitaar uit. Dit werkt erg verfrissend en motiverend, omdat de leerling echt speelt wat hij/zij wilt leren spelen en laten we eerlijk wezen; dat is de reden waarom iemand met muziek begint. In plaats van je in een muzikaal keurslijf te duwen, helpt Den je met het ontwikkelen van je unieke zelf in de muziek. Daarnaast is hij heel relaxed in de omgang en gebruikt ‘ie alleen maar positieve feedback. Dit creëert een sfeer die verder gaat dan alleen in de omgang met Den, de hele les en sterker nog de hele ervaring van gitaarspelen wordt hierdoor relaxed en ontspannend. Ik had me geen betere leraar voor kunnen stellen toen ik voor het eerst over hem hoorde.
 
YvonneYvonne

Elke week kijk ik weer uit naar mijn gitaarles bij Dennis. Het is altijd ontspannen en gezellig. Als je net leert spelen is het eng om voor iemand te moeten spelen, zeker als diegene al 30 jaar speelt, maar Dennis richt zich op de dingen die goed gaan en gaat van daaruit verder. Dat werkt heel opbouwend en motiverend.Natuurlijk kun je altijd aangeven welke nummers je graag wilt leren, Dennis zal er dan voor zorgen dat dit goed uitgewerkt wordt zodat je altijd een houvast hebt als je er thuis mee verder gaat. Maar mocht je even geen ideeën hebben, geen nood. Dennis heeft altijd wel een paar pareltjes liggen waardoor je weer verrast wordt en je buiten de grenzen van je eigen vertrouwde wereld wordt meegenomen. Hij leert je op een andere manier te luisteren naar de muziek, wat gebeurt er in een nummer, waarom wordt dat specifieke akkoord gebruikt? Het maakt dat je een nummer niet gewoon leert naspelen, maar dat je het gaat voelen!