Welkom op de site van Dennis Franke Gitaarpraktijk

DennisFranke

Hallo, en welkom op de site van Dennis Franke Gitaarpraktijk. Wil je leren gitaarspelen en ben je een enthousiaste leerling? Of speel je al een tijd? Wil je je lessen uitbreiden of je talent verder ontwikkelen? Woon je in Alphen aan den Rijn en omstreken, of vind je het niet erg om wat reistijd te overbruggen om professioneel les te krijgen? Dan ben je van harte welkom bij gitaarpraktijk Dennis Franke!

Op zoek naar meer informatie?

In de balk aan de bovenkant van deze pagina vind je een aantal links naar pagina’s op deze site die je de info geven die je zoekt. Neem bijvoorbeeld even contact op om te kijken of er plek is naast jouw werkschema of lesrooster. En dan kijken we of we je vlot kunnen plaatsen. Tot snel!

Dennis Franke

Gitaarles in Alphen aan den Rijn of online

Gitaarles bij jou in de buurt

Beginnen met gitaar leren spelen? Of wil je jouw gitaarvaardigheden naar een hoger niveau brengen? Dan zit je goed! Dennis Franke, Alphenaar sinds jaar en dag, geeft al meer dan 30 jaar les. Het mooie van de lessen… spelen waar jij gelukkig van wordt! Tuurlijk nemen we de basis van gitaarspelen met jou door, maar het belangrijkste van muziek maken is dat je plezier hebt in hetgeen dat je speelt. Houd je van Rock, Pop, Blues, Metal, Klassiek, Spaans? Geef het aan en dan neemt Dennis dit mee in de lessen.

Lessen kunnen ook online

Liever online les? Zeker in Corona-tijd is dit een veel gehoorde vraag. Dat kan! De gitaarpraktijk heeft drie opties: (1) Les in Alphen aan den Rijn op locatie, (2) Online lessen via een videomeeting, of (3) Online videoles pakketten kopen. Het kan allemaal.

Laten we beginnen!

Contact formulier

 

Verificatie