Lesvormen

Als je overweegt om bij mij te komen lessen dan kan ik je 3 lesvormen aanbieden. Deze vormen zijn:

Privéles

Je hebt daarin een half uur of 3 kwartier gitaarles. In die les stel ik, aangepast op jouw niveau, een aantal oefeningen samen waardoor we werken aan je gitaartechniek.

Duoles

Daarin heb jij met een vriend, vriendin of kennis een half uur of 3 kwartier gitaarles. Voor beginners of gitaristen van hetzelfde niveau is dit een goeie manier om op iets goedkopere manier te leren gitaar spelen. Zolang als mogelijk of wenselijk is om samen te blijven lessen deel je dan met elkaar een les. Mocht op gegeven moment de lesmethode die jullie beiden nodig hebben of het niveau teveel gaan verschillen, dan is het verstandig om voor privélessen te gaan kiezen.

Videolessen

Het meeste rendement haal je uiteraard uit lessen op de praktijk zelf, maar soms is dit niet mogelijk door school, werk of anderszins. Hiervoor bestaat de mogelijkheid van videolessen. Ik heb met met alle variaties van videolessen afgelopen jaar proef gedraaid en dat is met succes verlopen waardoor ik je deze optie nu kan aanbieden.

De kosten van deze lessen zijn hetzelfde als voor de gewone lessen (€ 180,- per kwartaal incl. lesmateriaal). De tijdsduur van de videolessen ligt niet vast, maar dat wordt gecompenseerd door de voordelen die ik hierboven heb genoemd.

De voordelen van de videolessen zijn:

  • de les is speciaal voor jou op maat gemaakt
  • De les is uiteraard meerdere malen terug te kijken
  • Je kan de les volgen wanneer het jou uitkomt
  • Er is interactie met de leraar over de inhoud (geen standaard lessen zoals op bijvoorbeeld Youtube). Er is contact via mail, telefoon of sms over de lesinhoud, en aan de hand daarvan wordt de inhoud van de lessen mede samengesteld.

Het is wel verstandig even kennis te maken voordat we beginnen aan deze vorm van lessen. Zo weten we van elkaar met wie we te maken hebben en kunnen we lesmateriaal doorspreken voordat we hiermee aan de slag gaan.

Eventueel is ook video bellen voor een les mogelijk. Stel, je bent druk met je school of werk en wilt toch je les niet missen, dan is dit vanaf september 2014 een mogelijkheid als vervanging van de prive- of duo-les op de praktijk.

Je kan gebruik maken van het aanmeldformulier op de site als je je wilt inschrijven of vragen hebt. Als je bij ‘opmerkingen’ zou willen laten weten welke lesvorm je voorkeur heeft, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.