Basis akoestisch gitaarspelen

Welkom bij jouw online gitaarles cursus “basis akoestisch gitaarspelen”

.

Allereerst bedankt dat je interesse toont in mijn cursus. Ik hoop dat je straks met plezier je eerste schreden zult zetten in gitaarland en ik zou het een eer vinden als je mijn cursus kiest om dat te doen.

Inmiddels geef ik 25 jaar gitaarles, en vanuit die ervaring kan ik je vertellen dat een gemiddelde leerling ongeveer na zes maanden tot een jaar wat liedjes weg kan spelen bij het kampvuur. Gitaarspelen en het aanleren van de basistechnieken kost tijd. Ook voor jou. De cursus “basis akoestisch gitaarspelen” is de basis waarop je verder kunt bouwen.

Je kunt hieronder informatie over deze cursus lezen. Als je meer wil weten, kun je altijd even contact opnemen via gitaarles@gmail.com.

Direct inschrijven? Dat kan hier!

Cursus inhoud

Technieken

1. Als je deze cursus met voldoende oefening doorloopt, beheers je daarna de basistechnieken, en daarmee bedoel ik onder andere tokkelen en slag om jezelf of iemand anders te kunnen begeleiden. Ook zou je bijvoorbeeld in een muziekensemble of band eenvoudige begeleidende partijen kunnen spelen.

8 instructievideo’s

2. De cursus bestaat uit 8 instructievideo’s met alles bij elkaar zo’n 1.45 aan lesmateriaal. Hierin laat ik niet alleen zien en horen hoe je de basistechnieken gebruikt; ik geef ook extra informatie over het pakken van akkoorden, een goede zithouding en wat er gewoonlijk gebeurt in het leerproces na een gemiddelde ontwikkeling van een student.

Betaal, begin en geniet!

3. Als je hebt betaald voor de cursus, krijg je spoedig daarna (vaak binnen twee dagen) 60 dagen toegang tot de instructievideo’s. Zoals eerder vermeld duurt de gehele cursus zo’n 1 uur en 45 minuten. Houd er dus rekening mee dat je dit plant in een periode waarin je in staat bent om de video’s binnen die 60 dagen te kunnen kijken, en voldoende tijd hebt om te oefenen. Kijk de video’s als je rechtstreeks of via wifi bent aangesloten op het internet (het zijn HQ video’s die voor 3- en 4G toepassingen gebruikersonvriendelijk zijn).

Persoonlijk contact via WhatsApp

4. Je krijgt bij mij, naast de online gitaarlessen, ook de kans om persoonlijk met mij in contact te komen om vragen te stellen over het lesmateriaal van deze cursus. Als je deze cursus afneemt, krijg je het recht op twee door mij persoonlijk voor jou gemaakte korte lesvideo’s, waarin ik het onderwerp aansnijd waar jij vragen over hebt na het volgen van de cursus. Deze vragen mag je stellen binnen de periode van de cursus, en nog 30 dagen daarna. Mocht je hier gebruik van willen maken, denk dan goed na over waar je wilt dat deze video’s over gaan. Je krijgt deze lesvideo’s via WhatsApp opgestuurd.

Eenvoudig betalen via een Tikkie

5. Je betaalt bij mij via Tikkie. Dat betekent dat ik je via een WhatsApp of sms bericht een betaalverzoek doe. Als ik je overschrijving heb ontvangen, geef ik je zo snel mogelijk toegang tot het lesmateriaal.
Als je niet bekent bent met het Tikkie betaalsysteem klik dan hier.

Direct inschrijven? Dat kan hier!

Inschrijving en persoonlijke gegevens

6. Bij inschrijving gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens (uitsluitend) gebruiken om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wij delen uw gegevens niet met derden.

Aanmelden doe je hier!

7. Als je akkoord gaat met de voorgaande punten, dan kun je je aanmelden door jouw mobiele nummer te sturen aan 06 42 61 72 32 met de tekst “OBAG” (Online Basis Akoestisch Gitaarspelen) in de aanhef.

Bedankt en tot snel!